вторник, 11 септември 2012 г.

Италия 2012 (ден първи и втори)

Първия ден традиционно стигнахме до къмпинга в Aquileia. Най-много ни забавиха на българо-сръбската граница. Датата бе 2012-08-18.


За втория ден освен пътуването бяхме включили посещение на един от музеите на Меснер - този в доломитите. Интересно и панорамно място (600 метра денивелация от паркинга до върха, на който се намираше музея). В обедната светлина снимките обаче никак не са станали.След това продължихме към Каназей, откъдето започваше доломитската част на програмата. В първия набелязан къмпинг обаче, места нямаше. Така и не стана ясно дали има някакво мероприятие, но района бе претъпкан от туристи. В следващите дни попадахме на задръствания по пътищата между селцата.
Отседнахме в този къмпинг. Беше уреден добре, но в последствие се оказа, че и цената е добра (първоначално ни искаха 18 евра на човек, след това свалиха на 15).Снимките от двата дена.
Трак лог на пътя на колата
Трак на качването от паркинга до музея.

2 коментара:

  1. За 18 евра на човек, сигурно осигуряват и теляк.:)

    ОтговорИзтриване
  2. Къмпингът беше наистина образцов. Осен стандартните сервизни помещения имаше и кухня с газова печка, фризер и разни подобни екстри. Не че сме ги използвали(освен фризера за студене на бира)... Абе не бяхме попадали на толкова скъп досега ...

    ОтговорИзтриване